Waarom starteenbedrijf​

De kracht van samenwerken

Als je begint sta je voor vele vraagstukken. En soms lijkt het erop dat jij dit allemaal zelf moet uitzoeken. Er zijn natuurlijk diverse partijen bij jouw in de buurt die diensten aanbieden welke aansluiten op jouw behoeften. En er zijn ook heel veel bedrijven er voldoening uithalen om juist starters op weg te helpen. Met wat extra tijd en aandacht. Met het delen van ervaringen. En met een schappelijke prijs.

Ons doel

Samenbrengen
voor succes

Wanneer een starter en een ervaren bedrijf samenkomen, ontstaat er een unieke kans voor wederzijdse groei en synergie. Het combineren van de frisse ideeën, flexibiliteit en innovatiekracht van een starter met de stabiliteit, expertise en resources van een ervaren bedrijf kan leiden tot een krachtige samenwerking. Dit platform biedt de mogelijkheid voor gevestigde bedrijven en starters om met elkaar in contact te komen voor begeleiding in de opstartfase.

Het ervaren bedrijf dat starters wil ondersteunen bij het opzetten van zijn of haar bedrijf, wordt lid van starteenbedrijf.nl.

De starter, op zoek naar geschikte partners voor het opzetten van zijn of haar bedrijf, maakt gebruik van starteenbedrijf.nl om potentiële partners te vinden.

Beide bedrijven komen met elkaar in contact en werken samen toe naar een succesvolle startersonderneming.

Hoe het begon

Starteenbedrijf.nl is 2007 opgezet door een groep administratiekantoren die, naast hun regulieren klanten, hun krachten bundelden om speciaal de starters te ondersteunen. Het opzetten van een eigen onderneming kost veel tijd en hierbij loop je tegen tal van vragen aan. Deze administratiekantoren bieden startersbegeleiding waarbij ze starters informeren over de kansen maar ook de risico’s van het ondernemerschap.

Ondertussen is Starteenbedrijf uitgebreid met meer dan alleen administratiekantoren. Alles waar je mee in aanmerking komt bij het starten van een bedrijf, proberen we zo goed en duidelijk mogelijk te presenteren op onze website.

Schrikbarend percentage

Het verhaal achter Starteenbedrijf

50% van de startende ondernemers is er binnen 5 jaar al weer mee gestopt. Om dit schrikbarende percentage een halt toe te roepen, heeft een groep succesvolle ondernemers de handen ineengeslagen om de startende ondernemer in Nederland goed op gang te helpen. Op Starteenbedrijf.nl vind je gekwalificeerde ondernemers bij jou in de buurt die kunnen helpen jouw bedrijf succesvol te maken.

Tips en inspiratie

Hoe kan je er voor zorgen dat je als startende ondernemer gezien wordt?

Als startende ondernemer sta je voor een uitdagende taak: jezelf en je bedrijf op de kaart zetten in een wereld vol concurrentie en afleiding. Het is cruciaal om gezien te worden, maar hoe doe je dat? In deze blog delen we enkele essentiële stappen om als startende ondernemer op te vallen en jezelf in de schijnwerpers te plaatsen.

Zorg voor de juiste focus

Als startende ondernemer betreed je een wereld vol mogelijkheden, uitdagingen en afleidingen. Het is verleidelijk om je te laten meeslepen door bijzaken, maar de sleutel tot succes ligt in het hebben van de juiste focus en het aangaan van waardevolle samenwerkingen.

De kracht van uitstraling voor het succes van je onderneming

Als startende ondernemer zet je de eerste stappen op het pad naar het realiseren van je droom: het starten van je eigen bedrijf. Het is een opwindende reis, maar een die gepaard gaat met vele uitdagingen. Een van de cruciale aspecten die het succes van je onderneming kunnen bepalen, is de juiste uitstraling.