Sjors Ruijgrok

Freelance vormgever

Alles wat de aandacht moet trekken. Daar ben ik goed in. Ik lever visueel grafisch spektakel. Of het nu gaat om websites, animaties, illustraties, advertenties, brochures of posters, ik zorg ervoor dat uw merk gezien wordt. Sterker nog, uw merk móét gezien worden, en daar zet ik me voor in! Als ontwerper begrijp ik dat een perfecte gebruikersinterface er niet alleen goed uit moet zien, maar ook goed moet functioneren. Mijn doel is om een betere online ervaring te creëren.

Als veelzijdige freelancer ben ik altijd druk bezig. Heeft u even extra digitale hulp nodig? Sjors staat voor u klaar. Of het nu gaat om opmaak, visualisatie, ontwerp of iets anders, laat het me weten. Ik werk snel, nauwkeurig, heb veel ervaring en blijf toch betaalbaar.

Koffie drink ik zwart, zonder klontjes.

Als visueel virtuoos ben ik ook een plaatjesmaker. Stilstaande illustraties, bewegende beelden, ik beheers het allemaal. En dat komt goed van pas in deze visuele tijd waarin we leven. Of u nu op zoek bent naar een toegankelijke infographic, een fris vormgegeven uitleg of een grappig filmpje, ik sta klaar om te tekenen.

Extra informatie

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
logo-sjorsuygrok

Sjors Ruijgrok

De Wieken 10
1622 GK
Hoorn