MN adviseurs & accountants

MN adviseurs & accountants: Uw partner in het realiseren van duurzame relaties en krachtige samenwerkingen!

Bij MN adviseurs & accountants omarmen we twee motto’s die de kern vormen van wie we zijn:

1. We willen geen klanten, we willen relaties.
2. Samen staan we sterk!

Wat bedoelen we daarmee? Het is een keuze om klant te worden, maar een relatie worden is onze uitdaging. We willen samen met u de traditionele regels van het spel veranderen. Bij MN adviseurs & accountants streven we ernaar om samen met onze relaties het verschil te maken in de traditionele accountancysector.

Tradities moeten worden geëerd wanneer ze symbolische waarde hebben. Naar onze mening geldt dit echter niet voor de rol van de accountant als adviseur en strategische partner voor ondernemers en particulieren. Natuurlijk zijn we ons als modern advies- en accountantskantoor bewust van de maatschappelijke rol die accountants volgens onze beroepsregels moeten vervullen. Maar onze adviseurs en accountants kijken vooral proactief met u vooruit, in plaats van alleen maar naar het verleden te kijken. Dit is waar onze slogan “YOUR FUTURE IS OUR MISSION” voor staat.

Bij ons komen termen als balansoptimalisatie, risico- en aansprakelijkheidsspreiding, en fiscale optimalisatie en planning dagelijks aan bod. We behandelen zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

Wij willen het verschil maken voor u!

Met wie doen we dat? Met ons zeer ervaren team, ons uitgebreide netwerk en vooral samen met u.

Als u meer wilt weten over onze eigenzinnige en vernieuwende filosofie, en ons maatwerk dat is afgestemd op uw behoeften, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De koffie staat altijd voor u klaar!

Extra informatie

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
logo

MN adviseurs & accountants

Holleweg 23
6131 AA
Sittard