KBK

Administratie en advies

Van een administratiekantoor verwacht je ongetwijfeld een foutloze administratie en gedegen financieel advies. Uiteraard mag je dit ook van KBK Administratie en Advies verwachten. In theorie voeren wij dezelfde diensten als andere administratiekantoren, maar in de praktijk zal je ervaren dat wij er graag een schepje bovenop doen.

Onze kracht is dat wij ons écht verdiepen in onze klanten. Wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw bedrijf. Hoewel we gek zijn op cijfers, ben je bij ons geen nummer. We denken met je mee, stellen ons flexibel op en zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk contact.
Er wordt wel eens gezegd dat een goede boekhouder zichzelf terugverdient. Dit is niet voor niets. Je administratie aan ons uitbesteden levert je direct, maar ook indirect voordeel op.

Met meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied, weten wij als geen ander hoe je het maximale uit je administratie haalt. Direct voordeel dus. De uren die je aan ons uitbesteedt, kan je vervolgens zelf besteden aan jouw eigen vakgebied. Meer declarabele uren, betekent meer inkomsten. Dus ook indirect heb je profijt van een goed administratiekantoor. Wij werken met zeer voordelige vaste tarieven in abonnementsvorm, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Extra informatie

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
kbk-logo

KBK

Lavendelheide 8D, Drachten, Netherlands
9202 PD
Drachten