De Vrije Sales

SALESONDERSTEUNING EN AANBESTEDINGEN

Als ervaren bedrijfskundige help ik je met het totale proces van je bedrijf. Verkopen zijn essentieel voor succes, en daar kan ik je bij ondersteunen. Van heldere proposities tot het optimaliseren van je verkooporganisatie en het winnen van aanbestedingen/offertes.

Met meer dan 25 jaar praktijkervaring, 200+ miljoen euro aan verkoopresultaten en 100+ aanbestedingen, bied ik advies op basis van concrete kennis. Samen verhogen we jouw omzet!

Heb je moeite met koude acquisitie, netwerken, aanbestedingen/offertes schrijven en resultaatgerichte verkoopgesprekken voeren? Ik kan jou en je team helpen en coachen om het salesvak te leren en meer omzet te behalen. Mijn praktijkgerichte trainingen leveren direct resultaat op.

Als ervaren ondernemer, zzp’er of salesprofessional kun je profiteren van mijn onafhankelijke sparringpartner. Ik bied nieuwe inzichten om je scherp te houden.

Met mijn interim ondersteuning creëren we meer kansen en behalen we concrete resultaten. Maak gebruik van mijn ervaring op basis van een uniek strippenkaartmodel. Ik lever meer op dan dat ik je kost.

Extra informatie

Jaar oprichting: 2012-01-01
Aantal medewerkers: 1

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
devrijesales

De Vrije Sales

Eerste Drift Gedempte Zuiderdiep 11C
9711CR
Groningen